Bart manager Rayer HealthCenter
Rayer HealthCenter

Rayer HealthCenter

Sporten met professionele begeleiding om samen jouw doelen te realiseren!

Boksles voor beginners en gevorderden in Leidschendam en omgeving

Bruut Personal Boxing: Leren boksen in een kleinschalige omgeving met veel persoonlijke aandacht!

In samenwerking met Rayer HealthCenter, ben ik begin 2022 gestart met bokslessen in Leidschendam vanuit mijn eigen boksschool genaamd Bruut Personal Boxing. Bruut Personal Boxing is een boksschool die gericht is op het geven van bokslessen met meer persoonlijke aandacht. Per les is er plek voor maximaal 10 personen. De bokslessen zijn voor ieder niveau en alle leeftijden toegankelijk. 

De lestijden van de bokslessen in Leidschendam

We beginnen met de onderstaande lestijden op de verschillende dagen. De lestijden kunnen in de loop der tijd veranderen dus kijk voor laatste updates even hier op de groepsles-pagina van Leidschendam.

Dinsdag 19:00 – 20:00

Donderdag 20:00 – 21:00

Zaterdag 8:30 – 9:30

Waarom is een boksles zo goed voor je lichaam en conditie?

Boksen is een complete workout. Je hele lichaam wordt geactiveerd door de verschillende oefeningen die je doet. Niet alleen je armen zijn continu aan het werk, ook je benen zijn constant in beweging en je core is steeds aangespannen. Gedurende een boksles vliegen de calorieën er vanaf, tijdens een les kun je zomaar tussen de 500 en 1000 calorieën verbranden.

Daarnaast leer je verschillende stoottechnieken, verdedigingstechnieken en leer je bewegen als een echte bokser. Boksen is voor iedereen. Man, vrouw, jong en oud. Beginnend bokser, puur recreatief of de fanatieke gevorderde bokser, met eventuele wedstrijdambitie.

Wie ben ik?

Ik ben Bart Vegting, 39 jaar. Ik ben van kleins af aan bezeten van vechtsporten. Ik heb zelf onder andere Jiu Jitsu en Kickboksen beoefend. En op mijn 29ste ben ik begonnen met boksen. Ik heb 18 jaar ervaring in het geven van lessen in sportscholen, en 5 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van bokslessen op verschillende boksscholen. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een passie voor de wedstrijdsport. Ik ben zelf dan ook fanatiek wedstrijdbokser geweest, totdat de corona pandemie roet in het eten gooide, en alles stil kwam te liggen. Gelukkig zijn we inmiddels weer volop aan het trainen.

Ik heb zelf in de afgelopen 10 jaar bij verschillende boksscholen (mee)getraind, waar ik als trainer en bokser veel aan heb gehad. Wat mij wel opviel is dat je vaak in grote groepen aan het trainen bent, waarbij persoonlijke aandacht niet centraal staat. Bij een aantal boksscholen krijg je als wedstrijdvechter wel die persoonlijke aandacht, maar de wedstrijdsport is niet voor iedereen weggelegd. Bij het concept wat ik aanbied is de standaard dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, ongeacht jouw niveau. Meer weten? Neem een kijkje op mijn website: www.bruutpersonalboxing.nl

Bruut boxing

Een gratis proefles boksen, ervaar het zelf!

Schrijf je hier in voor een gratis proefles, ervaar de training zelf. Je hoeft geen handschoenen mee te nemen, dat hebben wij klaar liggen. Tot snel!

Bokslessen bij Rayer HealthCenter

Deel deze blog