Rayer HealthCenter

BOKSEN

Boksen

Boksen is geen agressieve gevaarlijke sport! Trainingen vinden in een gecontroleerde omgeving plaats, waarbij de sporters beschermt zijn door diverse materialen. Door correcte begeleiding, beheerste technieken en verantwoordelijke beoefening is de sport net zo veilig en voorspelbaar als elke andere sport. We beoefenen Boksen vooral recreatief. De meeste sporters recreant en niet topsporter. Daarom zijn bij ons de lesuren ook verdeeld in beginners en gevorderden. Boksen is behalve een uitstekende vorm van zelfverdediging ook zeer geschikt als sport beoefening. Op het gebied van intensiviteit staat de sport echter aan de top van de lijst. Doordat men het gehele lichaam constant en intensief gebruikt verbrandt men energie in een zeer hoog tempo en wordt het gehele lichaam aangesproken.

Benieuwd naar welk lidmaatschap bij u past?

Maak gratis kennis met Boksen bij Rayer Healthcenter

Start Gratis Proefweek

Zet die 1e stap naar een fitter leven. Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Rayer Healthcenter is de beste fitnessclub voor individueel fitness en groepslessen. Een sportschool waar je ervan verzekerd bent dat je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. Voor alle nieuwe leden geldt: start met een Gratis Proefweek Fitness!

Rayer HealthCenter biedt ook diverse groepstrainingen aan!