Rayer HealthCenter

ZUMBA

Zumba

Als u van dansen houdt is dit de ideale groepsles. Bij Zumba gebruiken we verschillende muziek- en dansstijlen, een mix van club fiesta en zumba. De intensieve training zorgt ervoor dat u calorieën verbrandt terwijl u plezier maakt, de danspasjes zijn eenvoudig, zodat jong en oud deze les kunnen volgen. Maak je geen zorgen over de passen! Zumba gaat om de fun terwijl je fit wordt. Het is onmogelijk om fouten te maken. Zolang je adem haalt, beweegt en lol hebt doe je Zumba op de juiste manier. Daarnaast kunnen alle oefeningen in een eigen tempo worden uitgevoerd en op basis van uw huidige conditie worden uitgevoerd. Kortom Zumba is geschikt voor iedereen!

Benieuwd naar welk lidmaatschap bij u past?

Maak gratis kennis met Zumba bij Rayer Healthcenter

Start Gratis Proefweek

Zet die 1e stap naar een fitter leven. Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Rayer Healthcenter is de beste fitnessclub voor individueel fitness en groepslessen. Een sportschool waar je ervan verzekerd bent dat je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. Voor alle nieuwe leden geldt: start met een Gratis Proefweek Fitness!

Rayer HealthCenter biedt ook diverse groepstrainingen aan!