Rayer HealthCenter

PERSONAL TRAINING

Persoonlijke Begeleiding naar uw fitste zelf

Wilt u afvallen, een betere conditie krijgen of uw sportspecifieke prestaties verbeteren? Bij Rayer Healthcenter Personal Training werkt u samen met een vaste personal trainer om naar uw doelen toe te werken en leert u hoe u zelfstandig de behaalde resultaten kunt behouden. Wat uw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen, die u leuk vindt, want alleen dan houdt u ze vol. Samen sporten combineren we met actieve coaching, want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt om een gedragsverandering.
Training-intens-personaltraining-1-detail
Training-intens-personaltraining-2-detail

Jouw Reis naar Succes

Ontdek onze gratis kennismakingsaanbiedingen

Gratis proefweek

Ervaar een week vol fitnessplezier met onze gratis proefweek! Ontdek onze moderne faciliteiten, trainingsprogramma's en de ondersteunende kracht van personal trainers.

Gratis groepsles

Ervaar de energie van onze groepsles met een gratis proefsessie! Sluit je aan bij onze motiverende gemeenschap en ontdek hoe onze instructeurs je kunnen helpen om je trainingsdoelen te bereiken.

Gratis personal training

Ontdek de voordelen van persoonlijke begeleiding met een gratis sessie met onze personal trainer! Laat onze ervaren professionals je helpen om je fitnessdoelen te definiëren en een plan op maat te maken.

Wat onze leden over ons zeggen