Rayer HealthCenter

SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training

Small Group Trainingen zijn leuke en dynamische trainingen in een kleine groep (2 tot 10 personen). Samen met één van onze fitness trainers traint je op een veilige manier met persoonlijke aandacht en techniekcoaching. Onze Small Group training is geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen kan op zijn eigen niveau deelnemen. Je werkt hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je algehele fitheid. Ook erg leuk om te doen met vrienden, familie, collega’s, of je nieuwe sportvrienden ;).

Benieuwd naar welk lidmaatschap bij u past?

Meld je hier aan voor de Gratis Proefweek!

Trainen met professionele begeleiding in een persoonlijke omgeving, dat moet je ervaren en dus bieden we je een gratis proefweek aan. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op. 

Rayer Healthcenter is de beste fitnessclub voor individueel fitness en groepslessen. Een sportschool waar je ervan verzekerd bent dat je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. Voor alle nieuwe leden geldt: start met een Gratis Proefweek Fitness!

Rayer HealthCenter biedt ook diverse groepstrainingen aan!