Rayer HealthCenter

PILATES

Pilates

Bij Pilates oefen je, zonder dat je je in het zweet werkt, jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker. Fitheid is namelijk veel meer dan fysiek sterk zijn, een mens bestaat immers uit lichaam en geest. De oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. In groepsverband doet u namelijk specifieke rek- en spierversterkende oefeningen. Deze worden in een vaste volgorde uitgevoerd waarbij de nadruk ligt op balans en kwaliteit van de oefening. Ook voor de mensen die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing!

Benieuwd naar welk lidmaatschap bij u past?

Maak gratis kennis met Pilates bij Rayer Healthcenter

Start Gratis Proefweek

Zet die 1e stap naar een fitter leven. Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Rayer Healthcenter is de beste fitnessclub voor individueel fitness en groepslessen. Een sportschool waar je ervan verzekerd bent dat je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. Voor alle nieuwe leden geldt: start met een Gratis Proefweek Fitness!

Rayer HealthCenter biedt ook diverse groepstrainingen aan!