Rayer HealthCenter

PILATES

Pilates

Bij Pilates oefen je, zonder dat je je in het zweet werkt, jezelf geestelijk en lichamelijk fitter en sterker. Fitheid is namelijk veel meer dan fysiek sterk zijn, een mens bestaat immers uit lichaam en geest. De oefeningen worden in rustig tempo, doordacht uitgevoerd waardoor Pilates uiterst geschikt is voor mensen met (herstellende) blessures. In groepsverband doet u namelijk specifieke rek- en spierversterkende oefeningen. Deze worden in een vaste volgorde uitgevoerd waarbij de nadruk ligt op balans en kwaliteit van de oefening. Ook voor de mensen die moeite hebben om de choreografie van sommige andere groepslessen te volgen is Pilates een verademing!

Benieuwd naar welk lidmaatschap bij u past?

Meld je hier aan voor de Gratis Proefweek!

Trainen met professionele begeleiding in een persoonlijke omgeving, dat moet je ervaren en dus bieden we je een gratis proefweek aan. Vul hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op. 

Rayer Healthcenter is de beste fitnessclub voor individueel fitness en groepslessen. Een sportschool waar je ervan verzekerd bent dat je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. Voor alle nieuwe leden geldt: start met een Gratis Proefweek Fitness!

Rayer HealthCenter biedt ook diverse groepstrainingen aan!